Kriptovalute i financijka sloboda

Promjene dolaze brzo, a jedna od njih jeste dolazak kriptovaluta. Bankarski sustav uskoro neće postojati u budućnosti, a štampani novac otići će u zaborav. Živimo u digitalnom dobu, zamislite samo koliko će napredovati u budućnosti. Ne dopustite da vam budućnost prođe - iskoristite priliku i naučite važnost kriptovaluta i budite korak bliže financijskoj slobodi o kojoj ste oduvijek sanjali! Na tečaju koji sam pripremio nudim vam priliku da naučite gotovo sve o kriptovalutama, ali iz drugog kuta. Ako sami počnete istraživati, lako se možete izgubiti i odustati od ulaganja. Na taj se način odričete ogromne prilike za zaradu.

Bez obzira koliko danas znali, vaša je želja za učenjem važna, a kasnije to znanje možete unovčiti i napokon živjeti životom koji godinama priželjkujete. Ne kasnite! Sada je pravo vrijeme da se pridružite kripto svijetu i postanete dio velike skupine ljudi koji zajedno rade na jednom globalnom cilju - promjeni i poboljšanju financijskog sustava.

Kripto tržište se toliko razvilo u posljednjih osam godina da postaje primarno financijsko tržište, pa danas veliki fondovi razmatraju mogućnost da postanu dio kripto svijeta. Promjena se događa pred vašim očima i ne smije se propustiti. Dugo smo čekali bankarsku revoluciju i sad je u punom jeku!

Šta je kriptovaluta?

Kriptovaluta je digitalna valuta koja koristi kriptografiju za sigurnost. 

U osnovi, kriptovaluta je dio računalnog koda koji se može koristiti kao sredstvo razmjene ili u nekim slučajevima kao skladište vrijednosti. Drugim riječima, možete ih koristiti za kupnju stvari ili ih držati kao ulaganja.

Budući da su digitalne, kriptovalute čine transakcije bržim i učinkovitijim. Na primjer, možete ih koristiti za prijenos sredstava drugim ljudima.

Za razliku od fiat valuta (dolara, jena, eura itd.), kriptovalute ne izdaju vlade ili središnje banke. To ih čini imunima na vladine manipulacije. Većina kriptovaluta može se kupiti samo s bitcoinima ili eterom, iako se nekoliko većih može kupiti s fiat valutama.

Trenutno postoji preko 9000 kriptovaluta, a budućnosti će ih biti mnogo više.

Koji je rizik da vlada zatvori kriptovalute?

Vlade ne mogu ugasiti kriptovalute. Oni mogu ukinuti usluge koje ih omogućavaju. No čak i tada će se korisnici preseliti na peer-to-peer tržišta.

A ako svoje coine držite u vlastitom novčaniku, nitko vam ih ne može uzeti.

Razmislite još jednom o budućnosti koja je pred nama – kriptovalute su dio nje!

Posted: 26 June 2021