Gdje se kriptovalute kupuju, prodaju i razmjenjuju?

Tokene i kriptovalute možete kupovati na burzi. Danas postoji mnogo aplikacija na kojima se možete registrirati i mijenjati kriptovalute iz jedne u drugu. Možete napraviti vlastiti digitalni novčanik, na kojem ćete prikupljati sredstva, a kasnije ih trošiti, štediti ili dalje ulagati. Mjenjačnica je mjesto na kojem možete kupovati i prodavati kriptovalute. Radi kao i standardna mjenjačnica, razlika je u tome što ne morate nikamo ići, razmjena se dogadja u realnom vremenu i sredstva su vam uvijek na raspolaganju – dostupna su 24h/7 za razmjenu, trošenje ili kupnju drugih valuta.

Na tečaju ću vas naučiti kako odabrati najbolju mjenjačnicu, kako otvoriti novčanik i kako jednostavno kupiti kriptovalute.

Zanimljivo je i da u bilo kojem trenutku možete vidjeti koliko određena valuta raste ili pada, tako da možete i procijeniti vrijedi li je kupiti.

Ali, na Internetu možete pronaći puno savjeta. Ako započnete s istraživanjem, vidjet ćete da su mišljenja različita i da prognoze nisu uvijek točne. Na tečaju ću vas naučiti kako procijeniti vrijednost kriptovalute i kako nikada više ne upasti u neizvjesnost ili sumnju kada su kriptovalute u pitanju. Od milijun izvora bolje je odabrati pravi, kojem ćete moći vjerovati.

Iskustvo i želja za napretkom i poboljšanjem doveli su me do toga da sam na vrijeme ušao u svijet kriptovaluta. O njemu se mnogo uči, i nije nimalo jednostavan kao što izgleda na prvi pogled. Ovaj složeni sustav može vas odvesti do minusa ako se prema njemu ponašate nonšalantno. S druge strane, također možete postati bogatiji. Tajna je u stvarnim informacijama. 

Također, mnogo je pitanja i oko toga da li se kriptovaluta može kupiti u drugim valutama osim američkog dolara. Može, tržište znatno napreduje iz mjeseca u mjesec, pa primjećujemo da Kraken ili Binance platforma prihvaćaju depozite u USD, EUR, CAD, AUD, GBP, CHF i JPY.

Važno je zapamtiti da kriptovalute uvijek trebate kupovati sa svog privatnog računa. Ne pokušavajte kupiti valutu putem tradicionalnog brokera, jer se možete suočiti s velikom prevarom i nećete dobiti novac natrag.

Koliko uložiti u kriptovalute?

Postoje tri zlatna pravila za ulaganje u kriptovalute: 

1. Uložite 10% vaše ukupne imovine

2. Naučite da pametno investirate 

3. Uložite u provjerene coine

Uložili smo puno truda, vrijemena i istraživanja kako bismo vam pomogli da investirate u sigurne i profitabilne  kriptovalute

Posted: 26 June 2021